Татјана Гогоска

Lokacioni: Shkup - Karposhi

Mbaj orë: Online, Offline - Nga shtëpia ose tek nxënësi

  • Orë të mbajtura private: 25
  • Probleme të zgjidhura: 2
  • Probleme të dështuara: 0
HMMEHMD
në qasje për orë

Татјана Гогоска

Çmimi: 499 denarë/ ora

Јас сум М-р Татјана Гогоска .Повеќе за мене на линкот https://sr.wikipedia.org/wiki/Татјана Гогоска........ Во он лајн часовите на Teachoot достапна сум за часови од две области...................................... 1. Часови по Комуникациски вештини, со програми за сите возрасти . Развијте ги и усовршете ги своите комуникациски вештини за да станете подобра и поуспешна личност и за себе си и за околината............................................................... 2.Часови по Креативно пишување- Ако имате желба да пишувате, креативно да се изразувате , да ги преточувате вашите мисли, илузии, имагинации и емотивни состојби во пишан збор и да создаватe приказни,песни,романи,сценарија , рекламни текстови ,или Блог текстови,ФБ реклами и било каков вид на креативен израз ,посетувајте ги моите он лајн часови ............ Во рамки на овие часови може да нарачате доколку ви треба помош за вашата писмена, матурска, или семинарска тема од македонски јазик Ве очекувам

Kategoritë: Gjuhë maqedone, Të shkruarit kreativ, Shkathtësi komunikuese
Gjuha e realizimit: Maqedonase, Sërbe

Edukimi

I diplomuar: Новинар

Institucioni: Универзитет св.Кирил и Методиј Скопје

Magjistër: Комуникациски науки

Institucioni: Институт за социолошки и политичко правни науки „Св.Кирил и Методиј„

Trajnime dhe çertifikata

Школа за обучувач по новинарство и медиуми

Institucioni: МИМ-2004-2006

Обука за Авторско право

Institucioni: BBC -2009

Семинар за тв новинарство и програми

Institucioni: ЗДФ-Германска Телевизија2003/2007