Regjistrimi

Mirëse vini në Teachhoot! Tani më keni profil? Paralajmërohu!

si tutor?

  • regjistrohu falas
  • prit që të kontaktojnë
  • plotëso profilin dhe cakto çmimin dhe orarin
  • paraqite profilin dhe fillo me punë

si nxënës?

  • regjistrohu falas
  • parashtro problem dhe fito zgjidhje të shpejtë ose
  • kërko tutorët dhe vehu në kontakt
  • fillo me onlajn ligjeratë