Татјана Гогоска

Location: Skopje - Karposh

I give private lessons : Online, Offline - from home or at the student's home

  • Held lessons: 25
  • Solved problems: 2
  • Unsolved problems: 0
MTWTFSS
available

Татјана Гогоска

Price: 499 denars/hour

Јас сум М-р Татјана Гогоска .Повеќе за мене на линкот https://sr.wikipedia.org/wiki/Татјана Гогоска........ Во он лајн часовите на Teachoot достапна сум за часови од две области...................................... 1. Часови по Комуникациски вештини, со програми за сите возрасти . Развијте ги и усовршете ги своите комуникациски вештини за да станете подобра и поуспешна личност и за себе си и за околината............................................................... 2.Часови по Креативно пишување- Ако имате желба да пишувате, креативно да се изразувате , да ги преточувате вашите мисли, илузии, имагинации и емотивни состојби во пишан збор и да создаватe приказни,песни,романи,сценарија , рекламни текстови ,или Блог текстови,ФБ реклами и било каков вид на креативен израз ,посетувајте ги моите он лајн часови ............ Во рамки на овие часови може да нарачате доколку ви треба помош за вашата писмена, матурска, или семинарска тема од македонски јазик Ве очекувам

Categories: Macedonian language, Creative writing, Communication skills
Performance Language: Macedonian, Serbian

Education

Graduated: Новинар

Institution: Универзитет св.Кирил и Методиј Скопје

Master: Комуникациски науки

Institution: Институт за социолошки и политичко правни науки „Св.Кирил и Методиј„

Trainings and certificates

Школа за обучувач по новинарство и медиуми

Institution: МИМ-2004-2006

Обука за Авторско право

Institution: BBC -2009

Семинар за тв новинарство и програми

Institution: ЗДФ-Германска Телевизија2003/2007