Татјана Гогоска

Локација: Скопје - Карпош

Држам часови: Онлајн, Офлајн - од дома или кај ученикот

  • Одржани приватни часови: 25
  • Решени проблеми: 2
  • Неуспешни проблеми: 0
ПВСЧПСН
достапен за час

Татјана Гогоска

Цена: 499 денари/час

Јас сум М-р Татјана Гогоска .Повеќе за мене на линкот https://sr.wikipedia.org/wiki/Татјана Гогоска........ Во он лајн часовите на Teachoot достапна сум за часови од две области...................................... 1. Часови по Комуникациски вештини, со програми за сите возрасти . Развијте ги и усовршете ги своите комуникациски вештини за да станете подобра и поуспешна личност и за себе си и за околината............................................................... 2.Часови по Креативно пишување- Ако имате желба да пишувате, креативно да се изразувате , да ги преточувате вашите мисли, илузии, имагинации и емотивни состојби во пишан збор и да создаватe приказни,песни,романи,сценарија , рекламни текстови ,или Блог текстови,ФБ реклами и било каков вид на креативен израз ,посетувајте ги моите он лајн часови ............ Во рамки на овие часови може да нарачате доколку ви треба помош за вашата писмена, матурска, или семинарска тема од македонски јазик Ве очекувам

Категории: Македонски јазик, Креативно пишување, Комуникациски вештини
Јазик на изведба: Македонски, Српски

Едукација

Дипломиран: Новинар

Институција: Универзитет св.Кирил и Методиј Скопје

Магистер: Комуникациски науки

Институција: Институт за социолошки и политичко правни науки „Св.Кирил и Методиј„

Обуки и сертификати

Школа за обучувач по новинарство и медиуми

Институција: МИМ-2004-2006

Обука за Авторско право

Институција: BBC -2009

Семинар за тв новинарство и програми

Институција: ЗДФ-Германска Телевизија2003/2007