Закажи онлајн приватни часови со тутор во живо !

teachhoot company logo

подобри го своето знаење

{ учи со квалитетни професори по математика, физика, програмирање, странски јазици... }

ти треба помош со домашната работа или сакаш да научиш нешто ново?

регистрирај се на TEACHHOOT! Пронајди го саканиот тутор и поврзи се со него

ПОЧНИ СО ОНЛАЈН ИЛИ КЛАСИЧНО ЕДЕН НА ЕДЕН ПРЕДАВАЊЕ И ДОБИЈ БРЗ ОДГОВОР НА ТВОЈОТ ОБЈАВЕН ПРОБЛЕМ

добиј брзо решение на објавeната задача

Дали имаш застој во решавањето на домашната задача по математика или пак потешкотии во изработката на твојата семинарска работа по физика? Потребно ти е брзо и точно решение? Сè што треба да направиш е да го пополниш нашиот онлајн формулар каде што ќе ги наведеш сите твои потешкотии во решавањето на одреден проблем. По неговото објавување нашиот систем најбрзо ќе те поврзе со најсоодветен тутор кој ќе го реши проблемот по најповолна цена и во најбрз временски рок.

добиј брзо решение

или најди тутор и закажи онлајн приватен час во живо

Доколку сакаш да научиш нешто повеќе за одреден предмет или научна проблематика и да ја подобриш сопствената оценка и знаење, нашата образовна платформа нуди едноставно решение преку големиот избор на онлајн предавачи по различни предмети каде што на лесен и брз начин можеш да најдеш соодветен тутор по категорија, цена и рејтинг кои се најкомпатибилни со твоето побарување. Потоа можеш да закажеш приватни часови по математика, машински предмети, физика, хемија, англиски итн., во посакуваното време на нашата онлајн виртуелна училница.

закажи онлајн приватен час

Зошто да станеш oнлајн тутор?

 • можност за екстра заработувачка
 • помош при промоцијата и поголема видливост на пазарот на образование
 • можност за служење на поголем пазар со отстранување на територијалните бариери
 • индивидуална слобода во: креирање на програма,поставување рaспоред и цени за онлајн приватни часови
 • заштеда на пари и време со отстранување на потреба да се патува до домот на ученикот
 • предавај во безбедноста и удобноста на сопствениот дом или од која било друга локација каде што има пристап до интернет

регистрирај се како тутор

Зошто да учиш онлајн?

 • заштеда на пари и време поради отстранување на потребата за патување до домот на туторот
 • избор на искусни професори во најразлични области на средното и високото образование
 • лесен и брз начин да се пребара и најде квалитетен тутор по специфичен предмет
 • закажи индивидуален час и учи во безбедноста и удобноста на сопствениот дом, во време кое ќе биде по твој избор
 • достапност до врвна технологија за помош при учењето

регистрирај се како ученик